ateliere

FERICIRE

Fericirea este o alegere și nu un scop. Este călătoria și nu destinația. Antrenamentul pentru fericire presupune să acceptăm că suntem responsabili de îmbunătățirea stării noastre de bine.

Considerăm că factorul cel mai important este asumarea responsabilității asupra acțiunilor pe care le întreprindem și care nu mai pot schimba trecutul, dar ne condiționează prezentul și viitorul.Cândva ne hotărâm să devenim adulți. Această maturizare înseamnă să acceptăm că nu purtăm vina pentru copilăria noastră și că este decizia noastră ce anume învățăm din ea. Din toată experiența de care am avut parte până atunci putem alege propriul nostru comportament: vom face la fel ca părinții noștri sau total diferit, fie datorită lor, fie din cauza lor. Alegerea ne aparține în totalitate.

Încredere

Suntem extrem de critice privind înfățișarea noastră, de fapt. Chiar dacă la modul general ni se pare că suntem mulțumite cu noi, dacă stăm bine să ne auzim, veșnic suntem prea grase, prea scunde, prea înalte, prea puțin atlectice, avem riduri, pete, burtă, șolduri, picioare, tot felul de chestii care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Cine zice? Păi noi zicem, pentru că vedem, și dacă vedem noi, înseamnă că poate vedea oricine. 

Grație. Atitudine. Gratitudine este un atelier de încredere care se va desfășura pe 18 octombrie la Brașov, de la ora 18.30, la sala Visssual. Un atelier și un cerc de siguranță în care vom lucra pe ceea ce ne place la noi, pe ceea ce se vede în exterior, dincolo de haine, dincolo de măști. 

Următorul atelier va avea loc în 18 octombrie 2018, detalii în articol.